Projekt

Det känns som om det är dags att se om jag kan hantera denna blogg som jag vill rent IT-mässigt. Jag kan behjälpligt ta mig fram bland kodmallarna men det känns lite trevande när det gäller att forma till den som man vill ha, för mig ska det gå fort. Som jag sa så sitter jag på två stolar men jag vill helst minimera till endast en, detta beror dock huruvida duktig undertecknad är på att ta sig fram bland kodmallarna! Fallerar jag på detta så blir det inte roligt! På mina tidigare bloggplatser har detta skötts endast med några tryckningar hit och dit och vips så har layouten sett ut som jag vill ha den. Praktiskt och snabbt. Men är det alltid det bästa? Att saker ska gå fort? Det går helt stick i stäv med den person jag är. Snabba beslut är inte min stil( beror naturligtvis på situationer) har man med barn att göra är det bra om besluten är snabba om det inte är superviktiga saker som ska beslutas! Ja det är ett evigt bollande hit och dit. Beroende på omständigheter. Det får mig att minnas när jag läste Teckenspråk (TS), då var det ibland svårt att veta när ett tecken som hade flera innebörder skulle användas. Svaret blev - det beror på sammanhanget.
Höga krav. Jo. Jag vet. Jag har ofantligt höga krav när det gäller bloggen. Det har varit stunder när jag till och med beslutat mig för att sluta blogga på grund av detta, men lusten att skriva och kärleken till bokstäver har alltid fått mig att komma till sans. Därför tänker jag sega mig fram och se vad som händer och fötter.
En sak är säker, en blogg blir aldrig klar över natten, det tar tid att forma den och det är så det ska vara. Så nu befinner jag mig i skapandets vagga.
 
Vad jag däremot saknar här på blogg.se är att söka bland medbloggare. Det går ju inte, det finns ingen slumpa knapp eller dylikt, lite trist tycker jag.
 
OM någon har tips på hur man lägger in menyer så lämna gärna ett avtryck, det uppskattas, ni får naturligvis lämna ett avtryck annars också ;)

RSS 2.0